В последно време Ива Екимова все по-рядко се появява на светски събития. Тя сподели, че се е посветила на семейството си и дъщеря си.

На въпрос дали нещо я отблъсква от тези купони Ива отговори:

''Нищо не ме отблъсна. Посветила съм се на семейството си, на дъщеря ми и нещата, които правя. Заета съм и не ми остава време за светски събития'', каза Ива.

Блондинката от скоро води рубрика в БНТ, а през останалото време преподава PR в НБУ. Ива обясни, че през години, в които не е била на екран, не й е липсвала работата на тв водещ.

''Не ми е оставало време да ми липсва. През тези 10 години, в които съм отсъствала като водеща, съм присъствала като един или друга причина в телевизионното пространство'', допълни блондинката.

Бившето ''момиче на късмета'' от ''Невада'' сподели, че е щастлива в личен план и се чувства пълноценна със семейството си.

На писанията, че с приятеля й Петрозар са заживели заедно, тя заяви: ''Това не е новина. Ние живеем заедно от известно време. Дара се разбира много добре с него. Щастлива съм, че има хармония и баланс'', обясни тя.

На въпроса дали я уморява любопитството към личния й живот, тя заяви:

''Толкова година минаха и през цялото време хората са се взирали в личния ми живот. Опитвам се да живея, така че да бъда пример.

Въпреки негативните краски, с които понякога се наднича в личното ми пространство, няма как да се обидя или да ме дразни това, защото то е вътре в мен'', разясни Ива, която смята, че е момиче, което носи късмет, цитира blife.bg.