Един от най-колоритните актьори от малкия екран - Мариан Бачев, иска да спре да се прави на шут.

Комикът от "Шоуто на Слави" вече се чувства изчерпан от еднотипните си роли при Дългия и обмисля стратегии как да сложи край на унижението да носи пола почти всяка вечер.

Шанса си той вижда във възможността да се върне за постоянно в театъра.

През последните 6 години Мариан е неделима част от вечерното шоу на Трифонов със своите колеги Краси Радков и Виктор Калев. За разлика т последните двама обаче, Бачев не може да се похвали със статут на любимец на учиндолеца.

Според хора от екипа на предаването талантливият актьор се чувства пренебрегнат от шефа си, и то не само защото получава доста по-ниско заплащане. Голямата му мъка е, че Дългия го принуждава да играе възможно най-противните персонажи.

Напоследък Мариан Бачев е започнал да намира малко по малко изход от ситуацията си. Тази пролет дори за пръв път от десетилетие насам бе номиниран за своя театрална роля.

На първата церемония "Златен Кукер" в Сатирата Бачев се състезаваше в категорията за най-добър актьор с превъплъщението си в наемния убиец от постановката "Досадникът".

Неочакваното признание дава искрица надежда на Бачев, че има перспектива за него и извън шоуто. Той все по-упорито е започнал да търси своето място на театралната сцена и заради ангажиментите си в различни постановки обикаля цяла България. По тази причина поставя под съмнение бъдещето си при Слави.