"Мисис България 2003" - Маги Желязкова призна, че е обикновена жена, както всички останали и не се чувства звезда.

''Парцалът не ми е чужд, прахосмукачката не ми е чужда'', каза тя. Маги смята, че погрешното мнение за известните жени, че са момичета, които не правят нищо освен да се грижат за визията си, идва от факта, че се показва само блясъка и красотата.

''Показва се само помпозността около една дама, която е в обществото. Все пак на светските партита не можеш да излезеш какъвто си в ежедневието. Трябва да имаш някакъв сценичен образ'', пояснява Маги и заяви, че през годините тя не е успяла да изгради такъв.

''Не се притеснявам да ходя без грим, по анцунг, не се притеснявам да пазарувам.''

Маги призна, че се възхищава на плеймейтките, защото са момичета, които успяват да направят нещо само с външния си вид, казва миската.

Тя смята, че излишното преекспониране около тях и отдръпването от интелектуалното е грешка.

''Само се обръща внимание на това. Вярно е че красотата ще спаси света, но има много известни личности, които правят градят нещо с интелект и  умения'', добави още Маги, цитира blife.bg.

Красавицата признава, че няма да ни изненада с нищо в скоро време. Tя разкри, че се е отдала изцяло на работата си в неправителствена организация ''Децата и спортът в нашето бъдеще'', която работи по различни проекти.

''Работим по проект да построим зала за деца, които имат гръбначни изкривявания''. 

''Караме децата само да учат, няма ги игрите, които ние играехме. Все по – малко паркове и физическо възпитание'', обясни миската.

В личен план Маги издаде, че всичко е нормално. ''Синът ми, мъжът ми – всички са живи и здрави. Това за мен е най–важно'', отсече тя.

На въпроса дали работят по въпроса за бебе, Маги заяви:

''Това е най-голямото желание на мъжете в семейството ми. Все немога да набера смелост. Не ми се гледат бебета с памперси и ревящи деца от сутрин до вечер. Не съм егоист, но смятам, че прехвърлих възрастовата граница да гледам бебе'', смее се Маги.