Скандална афера върти Калин Врачански с колежката си Теодора Духовникова. 31-годишната звезда от „Стъклен дом“ се оказа поредния запленен от чара на българската Мишел Пфайфър.

Свалката между щастливо омъжената красавица и Врачански станала по време на репетиции в „Театър 199“. Там двойката репетирала за ролите на брат и сестра, но помежду им пламнали далеч по-силни чувства.

Докато гостуваха на Лора Крумова в предаването „Тази неделя“ Теодора и Калин взаимно се обсипаха с комплименти. Двамата толкова се увлякоха в дърдорене един за друг, че чак водещата се изненада от поведението им.

„Калин е луд по Теодора. Всеки ден са заедно. За връзката им знае цялата театрална гилдия. Мъжът на Духовникова е вдигнал ръце от нея – преди няколко вечери тя изобщо не се прибрала в дома им”, свидетелстват запознати. „Не мога без Теди. Тя е жената на живота ми”, казвал пък Врачански.

Двамата се познават още от студентските си години, като Теодора е завършила само 2 години преди Калин. След като се дипломирала нахаканата блондинка се омъжи и вече десет години е щастлива с мъжа на живота си. Въпреки това красавицата изглежда също е хлътнала сериозно по актьора. „Болест да беше, майко — да я излекувам, рана да беше, да я превържа. А то любов!”, е любима реплика на актрисата в много нейни интервюта, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.