Тв водещата Нана проплака от близката си дружка съдия Искра Онцова.

След като близа година двете бяха привидно неразделни покрай предаването „Съдебен спор“ сега Нана се оплака, че колежката й я одумва зад гърба й.

Скандалът се разрази наскоро, а двете водят от три месеца студена война една с друга. Повод за това станаха изказванията на Онцова по повод здравето на Нана.

Бившата приятелка на водещата необмислено си позволила да коментира здравословното й състояние пред медиите. Което изключително силно разстроило Нана и тя не крие, че е обидена и наранена.

„С нея работехме добре дълго време. Именно заради това изградих към нея известно доверие, което обаче тя предаде. Здравословното ми състояние засяга само мен. В последно време тя си повярва прекалено много и започна да прекрачва граници, което не е типично за един приятел. Говореше пред медиите от мое име, и то откровени лъжи, от сорта на, че ще правя предаване с Вихра. Пресмяташе колко лева ми излиза лечението в Израел, какво съм продала и ипотекирала. Не й прави чест да се занимава с интриги!”, разстроена споделя Нана в интервю за „LOVE Style”.

*Нана (Снимка: Eva)

В момента водещата продължава да води битка с рака, въпреки че ситуацията изглежда овладяна. Тя продължава лечението си във ВМА, подлагайки се на таргетна химиотерапия, чрез която й вливат херцептин.

Нана с усмивка споделя, че болестта не е избрала правилния човек, когото да убие. Въпреки че понесе необратими действия върху организма си като принудителна менопауза водещата е щастлива, че успя да се справи със заболяването, пише „Всеки ден“,цитира hotarena.net.