Дженифър Лопес се появи на корицата на мартенския брой на популярното списание "Glam Belleza Latina".

Дивата, която има афинитет към по-агресивния и смел стил на обличане е облечена с туника в анималистичен принти доста изрязано деколте. Освен фотосесията Джей Ло отговори и на няколко въпроса, пишат от inews.bg.

За приятелките в нейния живот: "Боже мой, приятелите са всичко. Те празнуват с вас, плачат с вас, държат ръката ви, когато имате нужда някой да я хване. Смеят се с вас. Идентифицират се с вас. Приятелите са винаги до вас и това е безценно."

За латино красотата: "Латино красотата е като дъгата. Ние си имаме от и от черното, и от бялото, имаме си и карамелено. Имаме блондинки, имаме синеоки и такива с кафяви очи. Имаме и най-тъмната от всички тъмни кожи. Латино красотата е за всеки."

Какво е да си повече от просто красавица: "Хората оценяват физическата ми красота. Може и да си мислите, че това е всичко, което съм, но човек в действителност е сбор от множество комплексни неща и това е, което ни прави наистина интересни."

Цената да бъдеш индивидуалност: "Аз съм уверена в себе си, но това не означава, че нямам своите слаби моменти. Трябва да знаете, че онова, което превръща човек наистина в индивидуалност, е притежанието на някое специално качество, различаващо го от всички останали."

Индивидуализъм ли е смелия стил на Дженифър или просто кич?