Гореща афера между Слави Трифонов и Преслава зашемети столичните хроникьори.

Според последните пикантни клюки, гологлавият шоумен най-накрая тръшна в леглото си добродушната певица, която просто нямала сърце да му откаже, пише skandalno.net.

Заварката между двамата е осъществена преди броени дни. Както се знае, Слави Трифонов отдавна има мераци към Преслава, а съвместната им дейност около предаването „Гласът на България” дала възможност за реализиране на желания блян.

Хора от екипа на телевизионната продукция разкриват, че още от самото начало Дългия и Преси си допаднали страшно много, а продуцентът непрекъснато обсипвал с комплименти секс бомбата и заявявал доста по-особено отношение към нея.

Кулминацията на флирта между Слави Трифонов и Преслава настъпила в края на миналата седмица, когато той я поканил на изискана вечеря в скъп ресторант. Шоузвездите се усамотили във ВИП стаичка на заведението, където имали невероятната възможност да се скрият от любопитните погледи на хората.

Логичният завършек на вечерта естествено бил осъществен в луксозна хотелска стая. Запознати с характерите на новата двойка обаче допускат, че връзката между тях едва ли ще има сериозно продължение. Защото шоуменът и певицата са известни с факта, че предпочитат да „гръмнат” по един път и след това да търсят нова мишена. При всички положения обаче връзката на Слави с Мартина Огнянова е към своя край и дори се говори, че той ѝ е разписал пътния лист.