Младата изпълнителка в последно време се е посветила на спорта и дори учи в спортен колеж.

Междувременно се опитва да се отърси от последната си връзка, което не й пречи да мечтае за човек, за когото да бъде най-важна на света.

Вечно усмихнатата Аксиния се опитва да преодолее последната си връзка.

Не търси човек, на когото да отдаде изцяло сърцето си, защото има нужда да остане насаме със себе си. Все пак се надява да намери този, за когото да бъде най-важна, разказа красавицата пред BLife.

"Не съм бързо влюбчива. Напротив, аз слагам много прегради, бариери, къщички, изпитвам човека много дълго време. Сега съм в преходен период, в който изчаквам да преодолея мъжа, който беше до мен досега", призна певицата, която се преквалифицира в спортен инструктор пред BLife.

Макар че в момента няма човек до себе си, се определя като щастлива жена. Това, което я кара да се усмихва, са нейните близки, както и срещите с различни хора. Мечтае да има здраво семейство, да бъде другата част от сърцето на някого. И нищо, че е още доста млада за сватба и деца, искрено се надява да има възможността да възпита поколение.

Въпреки тези надежди, Аксиния се е концентрирала изцяло върху спорта, защото обича да вижда резултатите от работата си. През годините признава, че не е намирала много време за тренировки. До 18-годишна възраст само учела и ходела на музикални класове. В един момент обаче започнала да усеща, че й липсва спортна дисциплина, хъс и тонус.

"Ненамирането на време е извинение. Едни от най-сложните и трудни неща, които съм правила, са в рамките на 20 минути яка работа, такава, че след това не можеш да си вдигнеш чашата с кафе", обясни Аксиния.

В тази връзка съветва мъжете винаги да имат едно наум, когато видят, че представителките на нежния пол са на високи токчета, с рокля или корсет. Според нея жените са царици на това да се правят прекрасни, а всъщност нещата да не стоят така в действителност.