През изминалата седмица се състоя премиерата на най-новото видео на Сантра към парчето „Нещо по-добро”.

Това е първият самостоятелен проект на изпълнителката от цели 10 години насам.

Клипът предизвика доста полемики в интернет пространството. Много потребители обвиниха певицата, че е последователка на илюминатите, заради някои символи, които се появяват в екранизацията.

Ето как тя самата коментира обвиненията: „Хората обичат да вярват в конспирации. Тъй като в клипа има някакви триъгълници, които са чисто режисьорско решение, с което аз се съгласих, изведнъж писнаха, че съм илюминатка,  че съм част от групировки и конспирация. Аз съм в пълен шок”.

„Искам да използвам тази трибуна и да кажа на илюминатите, ако четат, че ми дължат едни пари и искам да си ги получа, може в плик, може в куфарче ...” – допълва Сантра с ирония.

„Наистина не очаквах такава бурна реакция, моята първа мисъл, когато видях тези триъгълници беше същата, не се сещаме за теоремата на Питагор, а като видиме триъгълници си мислим за конспиративни теории. Тогава се помислих, че едва ли някой ще забележи, това е изкуство и всичко е позволено, можеш да направиш каквото искаш, в крайна сметка затова е творческа работа.”