Поп певицата наскоро пусна първата си самостоятелна песен от 12 години насам и е решила да отдели повече внимание на певческата си кариера. Създаването на семейство на този етап ще почака малко.

Повече от три години певицата Сантра има връзка със зъболекар на име Стефан. Двамата се чувстват добре заедно, но тя признава, че още не е готова да предприеме някаква по-сериозна крачка, така че семейството ще изчака малко.

"Не се чувствам готова за майка. Това е сериозна отговорност, която повечето хора пренебрегват като такава. Все пак е нещо хубаво, което се надявам да ми се случи в най-скоро време. Искам обаче да съм готова и спокойна, че мога да отгледам още един човек по най-добрия начин", обясни певицата в "Сладки приказки" по TV7.

Междувременно бившата дуетна половинка на рапъра Кристо разказа за попфолк проект, в който участва. Това не е мюзикъл, а за късометражен филм с елемент на мюзикъл, в който се включват тя и още две популярни поп певици.

"Става въпрос за това какво са готови да направят хората, за да получат малко повече внимание и да ги дават по медиите. Това е драма с елементи на комедия, която излиза през април", допълни Сантра, цитира blife.bg.