search icon
search icon

Майката на Валери: Николета е съвсем обикновено момиче

''Никога не съм мислила с лошо за нея, нито съм казвала лоши неща. Категорично мога да кажа, че Валери направи правилния избор''

"Николета е много добро, съвсем обикновено момиче и с нея се разбираме прекрасно. Това каза майката на Валери Божинов – Пепа, в интервю за „Директно: Карбовски“.

Свекървата, заедно със снаха си, сина си и малката внучка Никол показаха пред цяла България, че има и много щастливи българи. Пепа Божинова и Николета отрекоха слуховете, че не се понасят.

„Никога не съм мислила с лошо за нея, нито съм казвала лоши неща. Категорично мога да кажа, че Валери направи правилния избор“, заяви щастливата баба, която е на гости на младото семейство във Верона.

Николета също потвърди за перфектните си отношения със свекървата.

Плеймейтката не скри още, че се чувства невероятно щастлива като в приказка. „Това е първата ни Коледа с Никол и мога да кажа, че тя е най-хубавият ни подарък с Валери“, развълнувана призна Лозанова.

Валери също изглеждаше много щастлив с малката Никол, като през цялото време я целуваше, докато тя сладко се усмихва. Той си пожела половинката му да не спира да го радва и да го прави щастлив.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари