Плеймейтката Николета Лозанова заформи нова мистерия около себе си.  Сексапилното миньонче търси име за бъдещето си дете, пише "7 дни спорт".

Въпреки че двамата с настоящата й любов - Валери Божинов, категорично отрекоха слуховете, че ще стават родители, красавицата очевидно не е много съгласна това да остане за дълго така.

Пловдивчанката толкова се е вманиачила на тази тема, че дори започна да се консултира с оракули.

На личната си страница в социалната мрежа Фейсбук Николета се е допитала как да се казва бъдещото й дете.

За изненада на модела й се падна името Николета. Дали по ирония на съдбата или не, но синът на Валери Божинов от фолкаджийката Алисия носи неговото име - Валери. Наскоро излезе информация, че Алисия планира да промени името на сина си Валери Божинов-младши и да го кръсти по друг начин: "Валери не заслужава детето му да носи неговото име. Той остави сина си без семейство. Ще променя името на Валери още докато е малък и не разбира. Освен това татко му няма никакви права върху него, а и не се интересува грам от съществуването му", заканва се Алисия.

По коледните празници пък Валери смята да представи новата си тръпка на родителите си, пише blitz.bg. След като три години не се е вясвал в родния дом, нападателят на "Парма" ще поиска прошка от майка си Пепа и втория си баща, който го е отгледал.

*Валери Божинов и Николета Лозанова (Снимка: сп. “Номер 69”)

Според слуховете семейството на Божинов не одобрявало връзката му с Алисия и сега било доволно, че по-голямата от него с няколко години певица вече е минало за футболиста - въпреки, че след раздялата му с фолк дивата излезе информация, че майка му обичала Алисия като своя дъщеря.

Сега и майката, и пастрокът на Валери очаквали с нетърпение да се запознаят с новата кандидат-снаха и се надявали, че предстои скорошна сватба.

*Валери Божинов и Николета Лозанова (Снимка: сп. “Номер 69”)

"Николета като всяка жена иска да се види с бяла рокля. Ние, мъжете, сме малко по така, не толкова емоционални", коментира Божинов пред журналистката Елиана Василева, без да дава отговор дали смята да отведе сегашната си любима пред олтара.

Двамата влюбени признават, че от трети декември миналата година са заедно и са много щастливи. Пръв Валери се влюбил в Николета и започнал да я преследва с есемеси и телефонни обаждания. След няколко срещи мъжемелачката от Пловдив се предала на настоятелните ухажвания, а Валери тутакси скъсал с Алисия, като не й спестил истината, че е влюбен в друга.

"Помолих и двете да не правят селски панаири", признава Валери.

Припомняме, че Валери заяви, че изцяло ще обезпечи бъдещето на сина си от певицата Валери-младши, както и това на майка му.

Футболистът уредил и отношенията си с бившето гадже на Николета - вратарят на "Твенте" Ники Михайлов. "Разбрахме се като мъже. Николай отдавна няма интерес към Николета", категоричен е Божинов.

*Ники Михайлов (Снимка: niki-mihaylov.com)

Плеймейтката пък признава, че първоначално се опъвала на Валери, защото го мислела за женкар, но той бил много настоятелен и накрая Ники се предала.

Тя твърди, че не иска да каже нищо лошо за Алисия, но в същото време откровено я дразни, като публикува свои актуални снимки с футболиста на личната си страница във "Фейсбук".

*Николета и Валери

Пловдивската фурия отскоро е и първа дружка с Лияна и двете се снимаха в новия клип на певицата, където две статистки пък изиграха ролята на Алисия и приятелката на Благо Георгиев - Христина. И докато Георгиев вече е отново в прегръдките на Христина, връзката на Валери Божинов и Николета върви към сватба.

*Николета и Лияна

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010

Валери и Николета за списание “Номер 69”

Николета Лозанова - Roberto Cavalli 2010

Фотосесия на Николета Лозанова

Николета Лозанова позира за Nicole Olivier & Rebecca