Известен и богат футболист и фолкдива. Каква по-идеална мишена за светските хроникьори?

От 4 години Валери Божинов и Алисия са постоянно под прожекторите, пише trud.bg. Осветява се всичко, от романтиката на връзката им, през раждането и кръщането на Валери Божинов-младши  до забежките на голеадора в комплекса “Царско село”. Всичко до днешния пик - Валери и Алисия си казват “Баста”!

Излезе и слух, че Валери излиза с мъжемелачката Николета Лозанова, като дори се заговори, че тя носи дете и гони Алисия. На нея пък не й пука - отмъщава с бизнесмен...

Това беше до вчера, когато Божинов изпрати писмо до “Труд” . Вижте и неговата истина:

“Позволявам си да напиша това писмо, защото търпението ми вече се изчерпва! - обявява звездата на “Парма”. - В медиите от известно време се тиражира някаква измислена история, че съм изгонил Алисия, защото била алчна. Категорично заявявам, че това е плод на нечия фантазия. Алисия е майка на сина ми и с това писмо с цялото ми уважение към медиите ги моля да не я нападат по този грозен начин. Искам да кажа също, че имам само един син и той се казва Валери Божинов! Нито имам, нито съм правил други деца. За мен няма проблем, свикнал съм със слуховете и клюките. Пускам това писмо само заради майката на детето ми Алисия и нашия син, защото всичко рефлектира върху тях.

Колкото до мен - надявам се да ме оставите да се съсредоточа само върху кариерата ми, вместо да отговарям на измислици.”