Майката на Николета Лозанова не одобрява Валери Божинов за приятел на дъщеря си. Според нея, връзката на щерка й и футболиста не е сериозна.

Г- жа Еридина Лозанова обаче е наясно, че Николета е много влюбена и няма да приеме ничии съвети, пък било то и от майка си, пише skandalno.net.

Като всеки родител, майката на плеймейтката се притеснява, когато нападат и обиждат детето й. Още от самото начало на връзката, преди Валери да се раздели с официалната си половинка Алисия, Еридина предупреждава дъщеря си за тежките последици.

В последствие обаче става ясно, че нападателят на „Парма” ще напусне майката на сина си, за да заживее с Николета Лозанова.

Майката на еротичната моделка разкрива, че дъщеря й решила да продължат да крият връзката си, тъй като се притеснявала от острата реакция на хората.

И наистина, Валери и Николета доста добре опазиха тайната си. Почти година след като се събират, никой не научава за интимните им отношения.

*Снимки сп.69

Раздялата на Божинов и Алисия не е особена изненада. Само година и половина преди краят на връзката им, лъсна изневярата на футболиста с друга плеймейтка – Златка Райкова.

Устата силиконова бомба не спести подробности от флирта си с Валери Божинов, който изобщо не бил прецедент за национала ни.

Николета Лозанова е наясно, че връзката й с Валери няма да е до живот, коментират близки на фотомодела. Двамата не правят планове за сватба, още по- малко за деца. Просто се радват на любовта си и гледат да се насладят на момента.

Валери Божинов е третият национал в списъка на Николета Лозанова.

Плеймейтката около година живя заедно с вратаря на „Твенте” Николай Михайлов, който обаче накрая я заряза заради нейна себеподобна.

Малко известен факт е, че след като се разделя със следващото си гадже, Жоро Главата, Николета има кратка авантюра с най- добрия приятел на Валери – Благой Георгиев.