В своето писмо до медиите футболистът Валери Божинов защити Алисия и отрече да я е гонил от вкъщи. По темата за връзката му с Николета Лозанова обаче остана безмълвен.

Междувременно стана ясно, че Николета трескаво се готви за поредното си пътуване до Италия. След като в медийното пространство се появиха редица слухове за връзката й с Валери, тя е изключително внимателна и споделя само с най-близките си за честите си пътувания до Апенините. Въпреки взетите от красавицата мерки, явно на са й останали верни приятели, след като тайната отново стана обществена.

А си спомняме как връзката между Валери Божинов и Алисия започна бурно, като още от самото й начало медийният интерес към тях не стихва. Спомняме си папарашките снимки от първите им романтични срещи, докато още отричаха, че са заедно. След това последваха новините за съвместния им живот, за романса им в Италия и Англия, за раждането на сина им, както и за трепетите на младото семейство около преместването им в нов луксозен дом.

Но няма как около подобна звездна двойка всичко да бъде само цветя и рози или поне не и рози без бодли. Не липсват и слухове, свързани с изневери на футболния национал с редица родни красавици. В последната интрига е замесена плеймейтката Николета Лозанова. Именно красавицата се оказа "бодилът", който внесе смут в привидно розовия семеен живот на Валери и Алисия. Говори се също така, че Николета е бременна от него. Засега тя мълчи по въпроса.

Принуден от неспиращите слухове, Божинов изпрати писмо до в. "Дневен Труд". В него звездата на "Парма" опровергава клюката, че е изгонил Алисия поради това, че била алчна. "Пускам това писмо само заради майката на детето ми Алисия и нашия син, защото всичко рефлектира върху тях". Футболистът също заявява: "Имам син, не съм правил други деца", което не потвърждава мълвата, че Николета е бременна от него.

Но въпросът за интимните отношения между тях остава отворен. Преди време Мис Плеймейт сподели пред медиите, че има връзка с известен български футболист, но не спомена името му. Засега и от двете страни няма коментар. Значи ли мълчанието потвърждение на слуха?!?