Актьорът от „Под прикритие” Александър Сано ­ Среброто е фаворит в класацията за най-сексапилен български мъж.

Анкетата беше стартирана преди ден от светски портал.

Изненадващо половинката на красивата Нели Атанасова спечели повече гласове от звездата Захари Бахаров и от бъдещия татко Ивайло Захариев.

Само за няколко часа стотици дами дадоха своя глас за Косъма от кримисериала по БНТ. Почитателките на Среброто вероятно са решили да гласуват за него, вместо да дават точки на мъжкаря Бахаров, който от години твърди, че не се интересува в колко и какви класации ще попадне.

От екипа на електронното издание, изглежда, също са фенове на Среброто, защото анонсът за него е кратък, но съдържателен:

„Много красив мъж и талантлив актьор.”

Захари Бахаров пък е представен по доста по-описателен начин:

„За него се изписа толкова много, а има още толкова какво да се каже. Чарът му е в такова изобилие, че продължи да ни залива и през цялата 2012 година.”

Друга звезда от „Под прикритие” ­ Ивайло Захариев, се радва на възхитата на доста по-малко фенки, но това може да се промени. Гласуването тепърва стартира, а финалът ще е чак на Коледа. За ченгето Мартин създателите на класацията са написали:

„Красавец и актьор с главна роля в успешен български сериал ­ това е типична комбинация в холивудски стил.” Ивайло обаче ­ за разлика от недълготрайните връзки на колегите си отвъд Океана, е щастливо женен.

При дамите за титлата „най-харесвана” ще се борят Ваня Цветкова, певицата Десислава, актрисата Ева Тепавичарова, спортната звезда Ивет Лалова, Койна Русева и др.