Съпругата на Къци Вапцаров – Меги, вече си го иска у дома.

Жената на шоумена не желае той да продължава да се мъчи сред съквартирантите си.

Тя е изгубила вяра, че жертвата на мъжа й си заслужава парите, които победата би му донесла – пише ''Уикенд'', цитира slava.bg.

Меги с ужас преживява стреса, че любимият й всяка минута е изправен пред заплаха за юмручна разправа със съквартирантите си.

След поредните люти определения, с които Къци бе описан в Къщата на ВИП Брадър, неговата най-голяма застъпница Меги съвсем се е отчаяла.

Тя дори е забранила на децата си да гледат предаването. Досега Меги и тримата й синове имали ритуал и всяка вечер сядали пред малкия екран, за да подкрепят, макар и от разстояние, татко си.

Последните изцепки на участниците в шоуто обаче някак не били по вкуса на Меги. Шоуменът в прав текст бе наречен от Фънки „педал“ и това безумно подразнило близките му хора отвън.

Бруталните псувни, който кънтят в ефира на Нова ТВ по адрес на Къци, също дразнели семейството му, което с все по-голямо нетърпение чакало края на риалитито.

Г-жа Вапцарва е убедена, че мъжът й няма да се откаже от шанса си да вземе голямата награда до края и затова не се и надявала той да се прибере вкъщи преди това – отбелязва изданието.

Снимка: Стоян Гребенаров