С булчинска рокля се появи фолк певицата Рени в Нова тв и обра овациите на гостите.

Изпълнителката, която живее в Израел, се върна у нас, за да участва в ретро парти и да представи новия си албум.

Макар, че има поверие за лошата съдба на булките, които показват сватбените си одежди, красивата чалгаджийка се усмихваше щастливо пред камерите и разказваше за приключенията си в обетованата земя.

''Там животът е различен. Сега е 33 градуса и ходим редовно на плаж. Морето е на 5 минути от нас. Плажната ивица е огромна. А хората са много мили'', споделя Рени, пише blitz.bg.

Съседите помогнали много за социалната адаптация на сина й Борис. Майки водели децата си на гости, за да се сприятелят с детето й. ''Спокойно мога да го оставям да ходи на училище, а тук дори и пред блока се страхувах да го пусна да играе'', добавя певицата.

От няколко месеца тя живее в Тел Авив заедно със съпруга си и децата им. Решила се да напусне родината ни в името на по-доброто бъдеще. ''Синът ми заслужава да живее при по-добри условия'', уточнява изпълнителката.

В студиото на Нова ТВ Рени показа и новия си албум ''Нека няма край''. Песента, която е със същото наименование, е по текст на колежката й Есил Дюран. Скоро тя щяла да се завърти и като видеоклип по телевизиите.

Единственото от летните жеги в родината на Моисей се оплаква Рени. ''Заради адската горещина от една страна и моите ангажименти от друга ще идвам със сина ми през ваканциите'', добавя чалга звездата.

Само за два часа бил пътят със самолет от Израел до България.