Новият директор на Сатиричния театър Калин Сърменов, известен като Милото от „Седем часа разлика”, останал като гръмнат от срещата си с Джон Траволта.

Нашенецът получи роля и се снима с холивудската звезда в лентата „Сезон на убийства”.

Според сюжета Милото се забъркал в тъмни дела с героя на Джон Траволта.

Той беше избран за ролята на шпионин, работещ за героя на холивудската звезда. Сърменов останал доста респектиран от американския си колега.

“Това е все едно да срещнеш извънземно. Респектиран съм от това, което се случи. Срещу мен за първи път застана човек, който манипулира и изгражда усещания и представи за милиарди хора”, разкри в “Преди обед” актьорът.

“Джон Траволта не е нисък. По-голям е от мен, слава Богу”, с усмивка допълни Милото.

Сърменов разказа, че докато снимали общата сцена, Джон се държал изключително професионално: „Все едно е от паралелен свят. Хората знаят как се прави кино. При тях няма компромиси, педантични са при изграждането на истинските неща”.

За изненада на нашия актьор, Траволта даже му помогнал със сцената, като преброил лично колко крачки са от него до камерите.

Естественото поведение на холивудската звезда също поразило актьора от „Седем часа разлика”.

В момента Калин Сърменов свиква с ролята на директор на Сатиричния театър. „Хубаво е да си директор. Както казва жена ми:

“Абе гледам те отстрани, и малко се притеснявам, че започва да ти харесва”. За мен най-важното е да имаме представления и да имаме публика. Всичко друго не ме интересува. През 2013 г. трябва да сме наясно какво се случва с театъра и да приемем, че нещата са ориентирани по-пазарно”, категоричен е актьорът.