search icon
search icon

Никол: Иван Ласкин е много ерудиран

''Няма тема, за която да не може да говори. Има много малко хора, които знаят колкото него'', обясни Станкулова в къщата на Вип Брадър

Синоптичката Никол Станкулова, която имаше сериозни сблъсъци с актьора Иван Ласкин в предаването ''Черешката на тортата'', е категорична, че въпреки тежкия му характер, той е изключително интелигентен човек.

"Иван е много ерудиран. Няма тема, за която да не може да говори. Има много малко хора, които знаят колкото него", обясни Станкулова в къщата на Вип Брадър, пише bliasak.bg.

Повод за коментара беше разговорът между Съквартирантите за снощния диалог между актьора и сина на Стефан Данаилов, които дискутираха религиозни теми.

"Иван направо ме разби, много е интелигентен. А нашето момче Влади е кукувец", заяви Фънки.

Той обясни, че снощи Ласкин буквално е разбил на тема религия сина на Ирен Кривошиева с конкретни факти и цитати от Евангелието.

"Аз просто мълчах и го слушах. Като го подхвана нашето момче, той нищо не можа да каже. Говореше си само своето", допълни промоутърът.

Що се отнася до Влади всички бяха единодушни, че той е добронамерен, но объркан младеж.

Кристина Патрашкова пък допълни, че е говорила с него и той й обяснил, че промяната в него е настъпила преди две години.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари