От няколко дни скандалните младоженци Антония Петрова и Александър Бередин се подвизават по родното Черноморие и буквално са във вихъра на излагацията, видяха папараци на жълт седмичник.

Пернишката миска, която се омъжи за похитителя си, е във възможно най-лигавата си фаза и капризничи за всичко. Тоца предизвика негативни коментари най-вече заради провисналите си телеса, които разходи на плажа.

Макар че още няма 30 години, някогашната Мис България показа неприятен целулит и увиснали задни части. Дупето й е пълно с мазнини, които няма как да се стопят въпреки усилените фитнес тренировки. В горната част на тялото си Тоца е толкова слаба, че чак ребрата й се броят. Тотална асиметрия, пише ''Уикенд'', цитира lifestyle.bg.

На нея обаче не й пука и развява целулитното си дупе в оскъдни прашки. Неоправданото й самочувствие е гарнирано и с нахалство. Двамата с мъжа й Александър не се притесняват да създават ядове на спасителите, грижещи се за летовниците.

В деня, в който папараците увековечиха целулита на Антония, младоженците се изпокараха със спасителите. Двамата нагазиха дълбоко в морето въпреки червения флаг, а когато спасителят се разсвири и развика да се върнат, те се направиха, че не го чуват.

Накрая човекът тръгна да ги вади от огромните вълни, но вместо благодарност получи скандал. Руснакът беше бесен, че му прекъсват удоволствието. Докато той се обясняваше, Тоца мина зад гърба му и се пльосна на шезлонга си без да й пука от нищо.