Най-скандалната носителка на титлата „Мис България Антония Петрова склонила да се ожени за руснака Александър Бередин, чак когато се уверила, че той я обича повече от живота си. Достигнала до този извод след шест години.

Съпрузите гостуваха на Лора Крумова в „Тази Неделя“. Антония очевидно ще бъде говорител на новото семейство, тъй като Александър така и не успя да вземе думата. Една от репликите му, които се брояха на пръсти бе:

„Освен, че е много красива, тя е и много умна“

Антония надълго и нашироко обясни колко е спокоен и уравновесен човекът, който само преди няколко месеца обяви за психически неустойчив, пише kliuki.bg.

„Правила съм грешки и към него, но има грешка и има и прошка. Ние през какво ли не преминахме, но сега е като приказка, защото има щастлив край“, заяви Антония.

Миската използва националния ефир, за да се извини на Александър за интервюто, което е дала – казала неща, за които вече съжалява. Александър от своя страна също показа, че се разкайва за постъпката си:

„Беше поведенческа грешка от моя страна и трябва аз да искам прошка“, каза руснакът.

След като получи пръстен копие на бижуто на Лейди Ди и Кейт Мидълтън, Петрова съвсем се е взела на сериозно – манията за величие на перничанката стряскащо се е изострила.

„Направих сватбата си тайно, за да накажа жълтата преса“, отсече госпожата.

Твърдо убедена е, че е шашнала всички с неочакваната си венчавка, която описа като руско пиршество в бароков стил.

Миската заяви, че сватбата била грандиозно събитие, на което присъствали… 50 души.

Най-забавната част от разказите на Антония определено бе тази с фотосесиите, които били цели 5 – тя в унес изброяваше имена на хотели и ресторанти, в които позирала с Бередин.

Запитана дали любовта й към лукса не граничи с кича, Петрова със самочувствие заяви:

„Аз нямам нищо против кича, кич може да си позволи човек, който има вкус и стил!“

Снимки: disco.bg