Майката на известния бас китарист Георги Милчев – Годжи, се усъмни в искреността на танцьорката Мартина към нейния възлюбен шеф Слави Трифонов.

Цветана преди ден изказала категорично мнение, че балерината не е подходяща карта за добрия приятел на сина й и го посъветвала чрез други хора, да си намери по – послушно момиче.

''Не я познавам аз тази Мартина. От хората знам, че е ходила във Враца с певеца Борис Солтарийски, а само след няколко седмици се разбра, че е прихванала и самия Слави. Не им знам със сигурност историите, но туй тяхното май не е най – искрената любов. Дано не се окаже някой пустиняк, че да го видим тогава Славчо какво ще направи” – жалвала се жената на приятелките си в Криводол.

Сподвижници на Мартина обаче твърдо отрекоха тези нелепости и заявиха, че Мартина е била гадже на Борката дълго преди да се захване с началника Трифонов. Те бяха категорични, че в никакъв случай не може да се обвинява танцьорката, че е въртяла паралелна любов и с двамата, пише skandalno.net.

Недоверието на Цветана съвсем явно било предизвикано от раздялата на сина й Годжи с друга танцьорка от балета на шоуто – Станислава. Припомняме, че тя позорно заряза довереника на Трифонов преди известно време, въпреки че преди това двамата се стягаха да вдигат сватба и да раждат деца.