search icon
search icon

Кубрат Пулев вдига сватба с Андреа

''Голяма ще е сватбата ни със сигурност''

Европейският шампион Кубрат Пулев вдига сватба с любимата си – фолкпевицата Андреа. ''Може би ще е догодина. Голяма ще е сватбата ни със сигурност, аз само на рождените си дни събирам по 200 човека'', казва боксьорът, който дава интервю заедно с брат си Тервел.

Кубрат и Андреа не бързат с бебето, но той е категоричен, че фолкдивата ще е майка на детето му, въпреки писанията за тяхната раздяла. ''Случвало се е Андреа да си хване багажа и да се изнесе, но е ставало за не повече от седмица'', разкрива Кубрат. И не крие, че заради любимата си ежедневно прави жертви в името на любовта.

''Истински мъж съм, не съм обратен, имам своите мъжки желания към жените, но ги удържам'', споделя боксоьрът. Той признава, че преди пет-шест години е получил предложение да се снима в порно филм. ''Едни американски продуценти ми предложиха. Естествено, че отказах', казва още Кубрат.

Тервел пък сам отглежда сина си Калоян, който е на три години и половина, защото половинката му – волейболистката Диана играе в Азербайджан. ''Виждаме се най-много 10-20 дни в годината. Това е формулата на нашата връзка'', разкрива боксьорът, кото ще ни представя на Олимпийските игри в Лондон, пише sportal.bg.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари