Популярният телевизионен журналист Сашо Диков разби на пух и прах Слави Трифонов.

И то в собственото му шоу. Като поредния гост-водещ на предаването Диков използва цялото си екранно време, за да обясни на зрителите и шоумена защо „Шоуто на Слави“ пропада.

Докато се изявяваше в ролята си на водещ Сашо Диков нанесе кървава рана на Слави.

Популярният журналист не само изнесе практически урок как се прави предаване, но и системно пуска кръв на Дългия до пълното му обезглавяване накрая, пишат от razkritia.com.

Още със старта на предаването Сашо Диков открито заяви, че тази вечер в шоуто зрителите няма да видят нито смешки, нито скечове, нито актьори.

Вместо това изпоти сериозно Слави като сподели, че е поканил едни от най-подиграваните родни звезди, за да си за „отмъстят за системното осмиване“.

Въпреки примамливата оферта Кеворк Кеворкян, Веселин Маринов, Лили Иванова, проф. Вучков и Цветан Цветанов категорично отказаха да седнат на коженото диванче.

По време на предаването журналистът намекна, че макар да се радва привидно на пълна свобода, при избора на евентуални гости в шоуто има три зони -„едната разрешена, едната проблемна и една категорично забранена”.

Но дори и без гости Сашо Диков се постара да направи уникално шоу. След като засегна една от най-болезнените теми за Слави — интервютата с премиера Бойко Борисов, журналистът хвърли истинска бомба.

Гостуващият водещ буквално разби шоумена като го обвини, че не е позволил балета си да му гостува.