Кристина Милева сподели пред TV7, че от близо две години не се е чувала, нито виждала с бившия си приятел, актьорът Деян Донков.

"С Деян нито се чувам, нито се виждам. Това е най-добрата раздяла. Не вярвам в думите за "добро приятелство" и т.н. Ако се видим някъде, ще си кажем кой как е, но само толкова", разказа манекенката, която бе в компанията на приятеля си, фотографът Симоне Фалчета, пише Blife.bg

Деян имаше връзка с Кристина близо три години, но в началото на миналата година се разделиха. Оттогава Милева, която живее в Италия се залюби със Симоне, а Деян намери любовта в лицето на колежката си Радина Кърджилова.



В момента Симоне и Кристина отново са в България заради ангажимент на моделката. Двамата бяха отново на родна земя преди няколко месеца, за да журират конкурс за манекенки.

"Със Симоне сигурно ще отидем на някое екзотично място на почивка скоро, за да се отърсим малко от работата. И двамата сме много големи фенове на гмуркането", добави Кристина



Фалчета сподели, че е станал голям фен на българската баница и дори може да изпише думата на тялото си някой ден. Той вече има една татуировка на български "Свобода или смърт" и нищо чудно много скоро да се сдобие с втора мастилена рисунка, в чест на българското си гадже.