Звездите от „Стъклен дом” Калин Врачански и Асен Блатечки избягаха от пощурели фенки

Случката се разиграла в столичен мол през ранната неделна сутрин. Точно като по команда знаменитата двойка се втурна през глава по ескалаторите, като чу виковете за автограф от разпалените почитателки – разбираме от „България днес”.

Преди случката любимците на малолетните момиченца Врачански и Блатечки си купиха силни кафета и големи 30-сантиметрови сандвичи. Новоизгрелият секссимвол Калин Врачански бе видимо изнервен.

„Хей, звезди, може ли да ви снимам?” – емоционално се провикна фенка и извади от унеса им героите от семейната драма „Стъклен дом”.

„Често са тук, обикновено използват за снимките на филмчето си съботно-неделните сутрини и вечерните часове след 22 часа. Не е кой знае какво, егати секссимволите!” – обясни намръщено жена от „Информация”, видимо борейки се с вчерашен махмурлук.

Звездата на Калин Врачански изгря точно при успеха на тв поредицата, докато през това време колегата му Асен Блатечки вече няколко години беше на пиедестала „мъжкар сред актьорите”. Двамата са сплотени и от общо хоби – във вените им освен кръв, има и доста бензин. Рокерите нямат търпение да дойде пролетта, за да заръмжат по пътя отново с моторите си. Като истински „братя на вятъра” те често си правят рокерски разходки сред природата, пишат от kliuki.bg.