"Не обичам жени да ми объркват мъжките работи. Това и на мене ми се е случвало. Лошите момчета, те все се оправят по някакъв начин", коментира актьорът Асен Блатечки в предаването „Нека говорят”.

"Доста често ме канят за роли на лошо момче, може би е заради външния ми вид, приличам на човек от Коньовица", уточни Асен и допълни, че всъщност наистина е от Коньовица, пише frognews.bg.

На въпрос на зрителка:"Ще ме вземеш ли за частна ученичка? Бих искала да се подготвя за изпитите във ВИТИЗ добре", Блатечки отговори:

"Ами, ще й препоръчам къде да отиде. Аз не готвя за ВИТИЗ...обикновено пращам такива деца при мои колеги".

На друг въпрос на зрителка: "Как би довършил изречението "Искам...?" Асен отговори:

"В момента искам да карам сърф в Егейско море, има море, вълни и просто е перфектно. Усещането е удивително, имаш чувството, че летиш, имаш чувство за полет."

Той коментира и високата популярност, която им донесе "Стъклен дом" и каза, че не може да определи кой от двамата - Калин или Асен е по-популярен, но според него Калин е по-хубавият:

*Калин Врачански

„Ако бях жена, бих харесала Калин Врачански. Смятам, че той е много красиво момче. Спор няма."

В началото на "Стъклен дом" актьорът дори е отказал участие в сериала, защото мислел, че ще е сапунка.

"За Чарли предстоят много интересни неща, Чарли няма да победи Камен, защото е лошото момче", обясни бъдещето на героя си Блатечки.

*Асен Блатечки

Асен разказа случка от детството си, когато хвърлил малко коте в горящ огън "за кеф", но след като видял как се е мъчело да излезе от огъня, нещо му станало и го извадил. После се грижил 2 месеца за него, докато оздравее - хранел го с пипетка, мажел го с мехлеми за изгаряния. В последствие биел децата които бесели котки и тормозели животни.

"Трудно завърших средното си образование, защото много отсъствах. Добре че класната ми, която преподаваше химия, ме спаси и завърших", сподели Асен.

"С каратето аз вървя през целия си живот, запалих се по него от дете", каза актьорът и добави, че това е неговата голяма любов.

Сподели още, че в юношеството си доста се е бил, но от студентските си години не му се е случвало:

"Вече не се гордея с агресията, не ми се случва вече да се бия."

"Много искам да имаме второ дете, но жена ми не иска. Дъщеря ми се казва Катерина, опитвам се да я науча да вярва в себе си, да бъде свободна. Аз се страхувам за нея", категорично каза Блатечки.

Коментирайки турските сериали той обясни, че не им е фен, но отчита майсторството, с което са направени.