Врагове на Калин Врачански злепоставят актьора с фалшиви профили във Фейсбук, пише blitz.bg

Синеокият секссимвол от “Стъклен дом” не обръщал внимание на многобройните регистрации с неговото име в социалната мрежа, но от екипа на сериала вече били вдигнали ръце.

Почти всеки ден цъфвал по един нов “Калин Врачански”, който сипел “мъдрости” в интернет. В. “ШОУ научи, че самият актьор всъщност не е регистриран във Фейсбук, а има само официален акаунт, който се поддържа от човек от “Стъклен дом”.

Роденият в Роман красавец от време на време изпадал в неудобни ситуации, когато се налагало да обяснява, че всъщност не е неграмотен, а постингите в нета се пускат очевидно от недоброжелатели със съмнителни познания по български език. В един от профилите на Врачански мнимият актьор е написал: “Ето ме и мен във Фейсбук”, че дори се е сприятелил и с фалшивата Луиза Григорова, чието име е изписано като Луйза Георгиева.

Клюкарски интернет сайт пък реши да си направи реклама на гърба на звездата, като му спретна профил в същата социална мрежа с претенциите, че това е истинският Калин Врачански. От публикуваните уж от актьора материали се разбира, че той живо се интересува главно от дописките на електронното издание.

Снимка: Булфото