Актьорът Владимир Пенев, изпълняващ ролята на инспектор Попов в сериала "Под прикритие", получи награда от Синдикалната федерация на служителите в МВР за принос към изграждането на положителния имидж на българския полицай.

Почетният знак се връчва всяка година на лица във и извън структурата на МВР за изграждане на цялостния положителен образ на Полицията.

Наградата на СФСМВР е годишна, а номинациите се определят чрез вътрешно гласуване от служителите на МВР. Почетният знак бе връчен на коледното празненство на Федерацията, на което актьорът бе специален гост.

Тази неделя, в следващия епизод на „Под прикритие”, Иво и Куката решават да направят обир на кола-инкасо зад гърба на Джаро.

Междувременно в ГДБОП отделът на Васил е оглавен от Момчил Нешев. Нешев разпитва заподозрян и разкрива важни улики около случая с убийството на депутата Желев.

Без да иска Куката разкрива на Мартин подробности за удара с инкасото.

За да отмъсти на Иво, Мартин издава на инспектор Попов информация за предстоящия обир и така Иво и Куката попадат в капан, а животът им е в опасност.

Това е епизодът, в който ще участват и феновете на „Под прикритие”, благодарение на които бяха заснети екшън сцените с преследване преди няколко седмици на паркинга в столичен МОЛ.

За първи път в роля ще влезе и актрисата Теодора Духовникова, а героят на Чочо Попйорданов ще стане все по-важен за разплитането на убийството на депутата Желев.