Тази есен се очертава гореща, не само заради високите температури навън, но и заради разгорещените страсти, които ще пламтят на театрална сцена.

Актрисата Радина Кърджилова ще си партнира с цяла плеяда родни знаменитости в наградената с „Пулицър“ пиеса „Котка върху горещ ламаринен покрив” от Тенеси Уилямс, пише life.dir.bg.

Както стана ясно още преди няколко седмици, един от партньорите на Радина в пиесата ще бъде екранният й родител Юлиан Вергов, но в истински любовен дуел красавицата ще премери сили с друга звезда от родния театър – Владимир Карамазов. По всичко личи, че режисьорът Красимир Спасов проявява не само дързостта да премери сили със световните интерпретации на пиесата, но и не се бои да възложи главните роли на досhttp://hotnews.bg/admin/news.php?mode=edit&id=42895та млади актьори. Още повече, че пиесата се смята за една от най-трудните, а участието в нея е коронна роля за всеки актьор.

Ще успеят ли да се справят звездите с предизвикателствата на театралната сцена, скоро ще разберем, още повече, че се очаква пиесата да бъде един от хитовете на пернишкия театър тази есен. Планира се трупата дори да гостува в столичния „Сълза и смях”, заедно с другата спрягана за хит постановка „За мишките и хората”. В нея участват звездите Асен Блатечки и Калин Врачански.