Въпреки че не пожела да каже категорично, че с Деян Донков са гаджета, Радина Кърджилова сподели, че двамата се виждат и често излизат заедно.

В предаването "Тази сутрин" обаче екранната Сиана заяви, че все още търси мъжа, което явно подсказва, че отношенията й с Деян не са толкова сериозни, че да се нарекат гаджета, пишат от "Блясък".

Що се отнася до въпроса с кого спи в новата си квартира Радина, тя отговори: "Спя сама или с Аксел (б.а. кучето й)".

Актрисата от "Стъклен дом" разказа, че е била много разстроена, когато миналата година в интернет пространството излязоха скандалните снимки на нея, Рут Колева, Явор Бахаров и техни общи приятели.

"Бяхме на вилата на една приятелка, напихме се и се лигавехме", обясни Радина и добави, че когато са правели фотосите не е мислела, че ще стане популярна и че кадрите ще видят бял свят.

Екранната Сиана заяви, че вече е по-внимателна, защото "една грешна стъпка може да доведе до сериозни природни явления". Макар че често се смята, че хората на изкуството, сред които е и тя, прекаляват с алкохола, Сиана призова да не се прекалява с напиването.

"Да не се пие много, да не се взимат наркотици, самата аз не го правя, защото го смятам за тъпо. Колкото и нелепо да звучи, една разходка, едно хубаво море, е много по-готино, отколкото да се ходи в някакво заведение и после 5 дни да те боли главата", заяви Радина.