На две колела ще изкарат морето секссимволите от сериала „Стъклен дом" Калин Врачански и Асен Блатечки.

Двамата са замислили да изкарат заедно почивката си и вече чертаят маршрута на къмпингите по крайбрежната ивица на нашето Черноморие, пишат от lifestyle.bg. Те са решили да обиколят колкото се може повече китни и пустинни плажове, затова ще тръгнат на воаяж с мотори.

Открай време Врачански е заклет привърженик на къмпингуването, като любимите му местообиталища са „Градина" и „Смокиня". За разлика от екранния си герой - затворения Камен Касабов, Калин обича големите компании, а такива винаги се събират по палатковите и караваните селища.

Там се концентрират най-много актьори и телевизионни водещи на квадратен метър от пясъчните дюни. Почти изцяло екипиран заминава тази година Калин на морето, за което заслуга имат приятелите му.

По повод наскоро миналия му рожден ден той получил като подаръци маска, шнорхели и други принадлежности за гмуркане под вода. Но това не е станалият много моден напоследък дайвинг, който се отличава с потопяване на голяма дълбочина и с кислородна маска. Този екстремен спорт влиза в бъдещите планове на звездата.