Бившият съпруг на Сандра Бълок – Джеси Джеймс, сподели, че той самият си е простил за изневерите, информира Фимейл фърст.

Миналата година Джеймс си призна за няколко връзки, които имал по време на брака си с носителката на „Оскар”. Въпреки че съжалява за стореното, моторджията споделя, че вече не чувства вина, защото е признал грешките си и е убеден, че не е лош човек, пише БТВ.

Не получих нито един негативен коментар. Единствените хора, които казаха нещо лошо, бяха папараците, а на тях им плащат за това. Медиите представиха всичко по ужасен начин, но аз получих подкрепа от всички останали, защото – да, аз изневерих на жена си, но не съм единственият”, каза Джеймс в интервю за австралийската радиостанция 2DayFM.

Това означава ли, че съм дявола? Не мисля. Сгреших и съжалявам, но си понесох последствията. Не излъгах или направих някаква друга глупост. Направих го, направих грешка, но понесох всички обиди, което на другите им се разминава”, каза още Джеймс, който в момента е сгоден за татуистката Кат Вон Ди.

На въпрос дали си е простил вече, Джеймс отговори: О, да. Екстра съм. Но признава, че преди година не е бил съвсем „екстра”, когато е трябвало да каже всичко на Сандра Бълок. „Беше доста болезнено да говориш с някого и да знаеш, че следващите думи ще съсипят живота му”