Испания посрещна с отворени обятия Ирина Шейк.

Настоящата приятелка и спрягана за бъдеща съпруга на португалския футболист Кристиано Роналдо продължава да покорява сърцата на мъжете по целия свят.

Отскоро тя е обект на обожание и на мачовците в Испания, след като украси корицата на последния, юнски брой на местното издание на списание Cosmopolitan. То е насочено предимно към дамската аудитория, която без съмнение има какво да научи от тайните на Ирина за поддържане на перфектна фигура и съблазняване на противоположния пол.

Не са малко обаче и мъжете, които скришом прелистват лъскавите издания на нежните си половинки, така че успехът на г-ца Шейк на Иберийския полуостров е гарантиран.

При това на руската манекенка дори не й се налага да се съблича, тъй като тя е достатъчно сексапилна и в дрехи.

Ангелът на Victoria's Secret и гадже на най-скъпия футболист на планетата показва с какво я е дарила природата. Никакъв фотошоп - само естествена красота.

Sports Illustrated, GQ, Cosmopolitan и още маса издания вече са имали щастието да публикуват на страниците си снимки на Ирина Шейк. Кое ще е следващото, ще покаже времето.



Междувременно тя и Кристиано продължават да се наслаждават на любовта си. Повечето жени, когато са на среща с родителите на гаджето си, се концентрират върху своите маниери и това да се покажат в най-добрата светлина. Ирина обаче се чувства като у дома си със семейството на португалския национал.

Тези дни звездната двойка се награби в страстна целувка на масата по време на обяд в родния град на Кристиано Фунчал, Мадейра. Но докато ослепителната рускиня изцяло се отдаде на мига, навеждайки назад главата си и притваряйки очи, то Роналдо изглеждаше малко разсеян.

Крилото на Реал Мадрид беше вперил поглед в нещо през главата на любимата си, докато я целуваше, което не се хареса на г-ца Шейк и тя закачливо се опита да извърти главата му към себе си.

Свидетели на интимните ласки на двамата станаха роднините на футболиста, както и 10-месечният му син Кристиано-младши.

Източник: