search icon
search icon

Кейт била "робиня" на Уилям срещу 200 лири

Тя впечатлила принца по време на "Хари Потър" парти

Приятелка на кралската двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън разкри, че не модното ревю, на което брюнетката се появи с прозрачна рокля, е бил моментът, в който престолонаследникът си е паднал по нея.

Оказа се, че Катрин е успяла да го впечатли няколко месеца по-рано, по време на "Хари Потър" парти, пише bliasak.bg.

Тогава, по време на търг, принцът платил 200 лири за нея, за да му стане „робиня” за един ден.

Бившата съквартирантка на Уилям и Кейт – Лаура, разказала пред медиите, че е проследила целия процес на влюбване между двамата, който започнал още през първата година от обучението им в университета „Сейнт Андрюс”.

Тя дори написала песен за зараждането на любовта им – To Will and Kate, Meet Me at Exit 109.

„Един от любимите ми моменти беше през ноември, през първата година на обучението ни, когато бяхме поканени на парти за „Хари Потър” в един замък”, разказала дружката на двойката.

*Кейт Мидълтън

„Всички се натоварихме в голям автобус и отидохме, а там Уилям и Кейт танцуваха цяла нощ. Имаше и благотворителен търг, на който можеше да се наддава за някой човек, който да ти стане роб, т.е. с когото искаш да прекараш целия ден и Уил даде 200 лири за Кейт. Никой друг нямаше шанс да я спечели тази вечер. Тя беше облечена в училищна униформа и определено между двамата прехвърчаха искри.”

Лаура разказала още, че всички приятели на Уилям и Кейт са очаквали двамата да се съберат.

„Между тях винаги е имало химия и за всички беше очевидно, че Уилям си пада по Кейт. Спомням си за едно парти през първата година в колежа. Тогава момичетата се лепяха на Уил и не го оставяха на мира. Една беше особено настоятелна, макар той да се опитваше да й даде да разбере, че не желае да се занимава с нея. Разбира се, правеше го много галантно.”, разказала още бившата съквартирантка на Уилям и Кейт.

*Кейт и Уилям

„Всички се чудехме как да го отървем от нея и изведнъж най-неочаквано Кейт скочи, отиде при Уил и го прегърна. Тогава той се обърна към момичето и й каза: „Съжалявам, но си имам приятелка”, сочейки към Кейт.

След което се обърна към нея и й благодари за помощта”, продължила с разказа Лаура.

„Тя просто беше единственото момиче в стаята, което можеше да направи това толкова естествено.”

Бившата им колежка разказала още, че и Уилям, и Кейт са изключително топли и естествени хора, които се стараят да помогнат с всичко, с което могат на околните.

*Кейт и Уилям

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари