Конкурсът "Звезден бал 2011", организиран от футболния национал Николай Михайлов, има своите щастливи победители.

В рамките на един месец над 1200 абитуриента от цялата страна взеха участие в инициативата на www.niki-mihaylov.com.

Всеки един от тях се опита да сбъдне своята мечта и да изглежда истински бляскав в една от най-важните вечери в своя живот.

Чрез жребий лично Ники Михайлов изтегли двамата късметлии. Момичето, чийто кавалер за абитуриентския бал ще бъде вратарят на Твенте се казва Илияна Стоянова Гарчева от Пазарджик. Тя е на 18 години и учи в Езиковата гимназия в града в паралелка с усилено изучаване на немски език.

В писмото си за "Звезден бал 2011" тя се описва, като усмихнато и чаровно момиче, което обича шоколад, мартини, понякога тишината, понякога музиката, понякога танците и абсолютно винаги слънцето.

Илияна не обича да става рано и хората, които се надценяват, а нейна мечта е да следва журналистика, ''защото устата отдава всекиму дължимото''.

На 23 май Илияна ще отпразнува в Пазарджик своето завършване на средното си образование, а неин кавалер за бала ще бъде именно известният футболист.

Другият победител в инициативата "Звезден бал 2011" е Кристиян Тодоров Василев.

Той ще получи специален костюм, изработен лично за него от най-луксозната българска марка "Агресия".

Изненадата за Кристиян ще бъде двойна, защото писмо от негово име е изпратила сестра му, която по този начин иска да го зарадва и стимулира.