Актрисата Дженифър Анистън се пошегува, че може би трябва да се омъжи за Джордж Клуни, с когото са смятани за най-известните холивудски звезди без половинки.

На 42-годишната звезда толкова ѝ е омръзнало от безкрайните спекулации около любовния ѝ живот, че обмисля дали да не се обади на най-известния холивудски ерген, който между впрочем е и близък приятел на бившия ѝ съпруг Брад Пит и да му предложи.

"Това определено ще затвори устата на всички! Мога, примерно, да звънна на Джордж и да му кажа: "Скъпи, хайде да се вземем и да си имаме деца."

Определено трябва да излезем на обяд с Джордж и да измислим как да сложим край на всичко това."

Все пак, докато Анистън не се среща с никого, звездата от "Up In The Air" има връзка с италианския модел и актриса Елизабета Каналис.

Неотдавна Каналис заяви, че по-скоро не би имала деца, защото ѝ стигат кучетата ѝ, а Анистън тъкмо обратното – остави да се разбере, че иска деца.



42-годишната звезда не отхвърля възможността да се омъжи отново, но в момента се е отдала на приятелите си, включително на Кортни Кокс, която наскоро се раздели със съпруга си Дейвид Аркет.

Пред Red magazine Дженифър заяви по-рано този месец: "Човек трябва да постигне баланс в живота. Също така трябва да има своя любов: това, което го вдъхновява и вълнува, когато се събуди сутринта", пише inewz.bg.