Радина Кърджилова е една от най-популярните български звезди в последно време.

За представителите на силния пол обаче тя е забранена територия – Радина е влюбена и щастлива, а самата тя споделя, че животът й вече се е променил под натиска на любовта, пишат от kliuki.bg

Именно заради това в интервю за Блиц споделя, че е готова на още по-голяма крачка – крачката към семейство и деца и допълва, че децата толкова бързо се появяват и променят живота, че никой никога не може да се чувства подготвен.

С мърдост любимката на феновете споделя, че тя е едно добро момиче, което е намерила добро момче. Затова не се е и хвърлила в леглото на първия богаташ, предложил й лукс и разкошен начин на живот.

Клюките не я вълнуват. А иначе за себе си е чувала какво ли не – че е наркоман и алкохолик, че често си спретва разгулни партита у дома, че майка й я снабдява с качествена марихуана от Амстердам и че тя я дели с верни авери.

Радина обаче е категорична, че не черпи вдъхновение от стимулантите, а от любовта, от всичко красиво и нежно, а отмора вижда в книгите, във верните приятели и доброто настроение.

Снимка: Адриана Янкулова