Третият брой на Mr.Big е под знака на успелите в живота.

Този път списанието предлага две срещи с хора, които наистина са успели да се докажат - красавицата Роси Иванова, която преди няколко години се окичи с титлата "Мис България" и Ивайло Батинков – изпълнителен директор на "Токуда Болница София".

Mr. BiG не е забравил почитателите на скъпите мъжки играчки - и в третия си брой е селектирал специално за тях едни от най-качествените изкушения на четири колела.

А ако сте от почитателите на наистина луксозните мъжки часовници, обърнете специално внимание на най-новата рубрика BiG for BiG.

В нея, кореспондентът на списанието от Италия – Мирослава Михайлова, ще ви преведе покрай най-скъпите устройства за отмерване на времето.

Новост е и рубриката Dr. BiG, в която социалният учен, филмов продуцент и режисьор Джеси Стийл ще пренесе у нас тайните на свалячите отвъд Океана. Той съветва мъжете по целия свят за техните връзки и половия им живот. И именно това, че не е истински лекар прави съветите му още по-ценни.

Редакторите са подготвили изчерпателна информация за това как да си изберете най-подходящия за вас смартфон.

А ако си мечтаете за приключения, достойни за истински мъже, не пропускайте да се информирате кои са те от специалната селекция на списанието.

Струва ви се, че имате физиономия, подходяща за диктатор? Помислете още отсега с какви изпълнения ще шашнете света, ако един ден станете такъв. В случай, че не ви хрумва нищо подходящо – запознайте се с лудостта на величията и вземете пример от тях!

Колебаете се какво да подберете за пролетния си гардероб? На помощ идва певецът Стоян Петров, който засне специална сесия за Mr.BiG.