Първата светска поява на Глория след традиционната почивка, която си взима всеки януари, беше на официалната премиера на най-новия български филм „TILT”.

Поканата дошла лично от братята Виктор и Борислав Чучкови, които наскоро изненадали фолк звездата с още една новина – че й се падат трети братовчеди.

За роднинството й съобщил Борислав Чучков, когато я поканил да участва в Новогодишната програма на Царете на комедията и й разкрил, че майка му и нейната майка са втори братовчедки.

„Дотогава дори не бях подозирала за тази връзка, но съм много щастлива и горда от нея – аз съм успяла в моята област, те в своята, страхотни професионалисти са. Явно маята, която имаме в семейството, не е случайна”, казва Глория.

Певицата дойде на премиерата заедно с майка си, а след като изгледа „TILT” сподели, че е останала с много добри впечатления.

„Прекрасни млади актьори, брилянтна актьорска игра – филмът наистина въздейства. Пожелавам му огромна зрителска аудитория и много успех. Мисля, че колкото може повече млади хора трябва да го гледат, да видят първите години на прехода – не че и сега действителността ни не е такава, но тогава беше много по-страшно”, коментира Глория.

Вижте видео:

"TILT", трейлър



Снимка: Лилия Йотова за сп. „Story”