Ново риалити на Нико Тупарев е пред провал.

Хората на продуцента, чието име в последно време се забърква във все по-големи скандали с далавери, ударили на камък, когато започнали да набират участници за шоуто “Фермата”, пише blitz.bg.

Предаването уж трябваше да тръгне през март, но се оказва, че по него не се работи, тъй като нито една от родните знаменитости, които Тупарев канел, не се навила да се участва.

Според регламента на играта, 12-имата участника ще живет затворени три месеца във ферма. Те ще трябва да чистят обора, да доят крави, да хранят прасета, да извеждат добитъка на паша, да копаят и прочее.

Освен тежкият физически труд, с който ще е свързано участието, участниците ще трябва да живеят без топла вода и без ток.

Поне такъв е регламентът на шоуто в другите държави, където е било излъчвано.

Според източник на “ШОУ” Тупарев първо се обадил на няколко чалга звезди, които обаче категорично му отказали, когато разбрали за какво става дума.

Продуцентът хитро си бил направил сметката, че зрителите ще дават мило и драго, за да видят как Преслава дои крава или Азис рине тор, но не сполучил.

Голямата награда за победителя в “Сървайвър: На село”, както викат на шоуто, щяла да е 200 хил. лева.

“ШОУ” научи, че още един проект на Тупарев се е провалил с гръм и трясък.

Докато продуцентът убеждавал шефовете на Нова да му дадат зелена светлина за кулинарно състезание, Слави Трифонов му подля вода и бТВ завъртяха рекламата за поредната игра, с което ще пълни ефирно време, в която състезателите също ще готвят.