Дарин Ангелов, който играе новия барман в сериала “Стъклен дом”, се оказа сериозен играч на любовното поле в родния шоубизнес.

През леглото на младия актьор са минали не една и две известни хубавици, пише blitz.bg.

Самият той си признава само за танцьорката Ралица Методиева, с която изкарали бурна, но кратка връзка. Говори се обаче, че най-известната му любов била певицата Мариана Попова.

Името на гласовитата хубавица навремето бе турено в списъка с любовниците на президента Георги Първанов. След като показа снимки на новороденото си бебе, Мариана се опита да сложи край на слуховете за интимните й отношения с държавния глава.

“Родих бяло дете със сини очи, а самата аз съм тъмна, с тъмни очи. Мария Магдалена е цяла на баща си Ханес”, обясняваше преди няколко месеца певицата.

Тези дни обаче нямаше как да не си припомним слуховете около аферата им, след като колегата й Миро обяви, че Първанов избирал еднолично победителите в музикалния конкурс “Евровизия”. А както знаем, Попова спечели първото място през 2006 г. и се класира да пее на полуфинала в Атина.

Миро хвърли бомбата с изявлението си, че Елица и Стунджи имали личната подкрепа на президента преди три години, когато спечелиха конкурса. Тогава трябвало те да са победители и на финала.

Снимка: Denyl