Предполагаше се, че Кейти е бясна на Риана заради глупавото й извинение да не присъства на сватбата й с Ръсел Бранд.

Но очевидно певицата е от тези, които прощават бързо, тъй като тя и новият й съпруг се присъединиха към най-добрата й приятелка и гаджето й за двойна среща в Мадрид, пише "Дейли Мейл".

След награждаването на церемонията на Европейските музикални награди на MTV в испанската столица, Кейти, на 26, и 35-годишния й съпруг вечеряха в италиански ресторант с Риана, на 22 и бейзболиста Мат Кемп, на 26.

Кейти пристигна в ресторанта все още облечена със зелената, лъскава рокля с пера, с която получи наградата за "Най-добър клип" към парчето "California Gurls".

Бранд беше облечен в черен костюм подходящ за вечерята, със полуразкопчана бяла риза.



*Младоженци: Кейти Пери и Ръсел Бранд пристигат в италианския ресторант, където се срещат с R&B певицата Риана и гаджето й Мат Кемп за уговорената вечеря

Риана също изглеждаше умопомрачително в синята си блестяща рокля на дизайнера Emilio Pucci, която едва прикриваше дупето й, а гърбът и беше напълно разголен. С този тоалет тя отпраши за уговорената среща.



*Време за вечеря: Риана се насочва към колата си, за да отпраши на двойна среща с Кейти Пери

Гаджето й Мат Кемп беше облечен по-спортно с панталони и карирана риза.



*Под прикритие: Звездата на Los Angeles Dodgers Мат си сложи качулката след като излезе сам от италианския ресторант, в който вечеряха

И докато Риана и Кемп направиха всичко възможно да избягат от фотографите, Кейти и Бранд се държаха по абсолютно противоположен начин - това беше първото им публично появяване откакто са официално семейство след церемонията в Индия миналия месец.

*Кейти и Ръсел на път за ресторанта

Смята се, че Кейти и Риана са се сдърпали заради отказа на Риана да посети скорошната сватба на Кейти, която се състоя в Индия.

Звездата родена в Барбадос не успя да посети церемонията заради "работни ангажименти", но като кума, тя организира и беше домакин на моминското парти на Кейти в Лас Вегас, този септември.

*Риана и Кейти на моминското парти на Кейти

Според списание Now обаче, Риана всъщност въобще не е искала да бъде кума, защото не смята Ръсел за подходяща половинка за Кейти.

Според вътрешен източник: "Риана каза на Кейти да отмени сватбата. Тя заяви, че не иска да участва в сватба, която не одобрява. Тя просто не разбира на какво се дължи това привличане."

Но каквато и да е причината за липсата й в деня на сватбата на най-добрата й приятелка, двете очевидно са се прегърнали и са се сдобрили навреме за наградите на MTV.
 



*Кейти по време на изпълнението си на церемонията



*Горд съпруг: Това е моето момиче! Ръсел аплодира съпругата си силно и от вълнение, слънчевите му очила се оказаха на устата