Ако Блейк Лайвли и Пен Баджли крият дори и минимална доза разочарование относно раздялата си, то те го правят наистина успешно след като се завърнаха на снимачната площадка на сериала „Клюкарката”.

Бившата двойка изглежда все още поддържа приятелски взаимоотношения, в което се убедихме след като двамата бяха забелязани да се разхождат из улиците на Манхатън, в почивките между заснемането на сцените от сериала, пише "Дейли Мейл".

В един момент Блейк дори обгърна с ръце Пен, който в същия ден празнуваше 23-тия си рожден ден.

Блейк, която също е на 23, изглеждаше прекрасно, както обикновено, в сиво палто и дънки по крака, комбинирани с ботуши Ugg.

Пен беше облечен с вълнено палто и кожена чанта, която носеше през рамо.



*Добри приятели: На снимачната площадка на „Клюкарката” Блейк Лайвли и Пен Баджли изглеждат в прекрасни отношения, въпреки раздялата им, която обявиха миналата седмица



*"Безоблачна" раздяла: В почивката между кадрите Блейк гушка Пен, който навършва 23

По време на разходката, Блейк се спря, за да си поиграе с едно сладко мопсче, докато Пен я гледаше и се усмихваше.



*Факторът "бивше гадже": Миналата седмица двойката обяви края на 3-годишната си връзка

Също както героите си от екрана Серена Ван Дер Уудсън и Дан Хъмфри, двамата сложиха край на връзката си. Представител на Блейк и Пен потвърди края на 3-годишния романс миналата седмица.

Звездите от „Клюкарката” започнаха да се срещат през 2007, след като се бяха запознали на снимачната площадка.

И въпреки многобройните пъти, в които бяха хванати да се държат повече от приятелски на публично място, двойката категорично отрече да имат връзка и настоя, че са просто добри приятели.

Най-накрая през 2007 те излязоха от сянката и открито започнаха да посещават събития в качеството си на двойка.



*Колко мило! На снимачната площадка Блейк се заигра с мопсче

Миналата седмица двамата бяха забелязани да купуват заедно свещи в Ню Йорк, твърдо решени да останат добри приятели.

„Изглеждаше така, сякаш нищо не беше приключило, но никой нищо не каза по въпроса”, твърди източник от „Клюкарката” пред списание “People”.

И Лайвли, и Баджли, посетиха Международния Филмов Фестивал в Торонто, но както твърдят слуховете, рядко са били засичани заедно. Баджли тогава каза, че подкрепя Блейк (която по същото време все още му беше приятелка), но за съжаление не успя да присъства на премиерата на филма й "The Town", защото самият той промотираше новия си проект „Easy A?”

*Блейк в Торонто (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Пен каза: „За нещастие, премиерата й се случва точно в този момент, в противен случай нито един от нас не би пропуснал премиерата на другия. Гордея се с нея, определено.”

*Пен в Торонто (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Наскоро Лайвли каза пред списание “Allure”: „Не коментирам личните си взаимоотношения... Анонимността по този въпрос е нещо, което наистина ценя. Желанието да бъдеш актьор и да бъдеш известен са две различни неща.”



*Гост-звезда: Певецът Джон Леджънд беше забелязан да взема участие в “Клюкарката”

Джон Леджънд също беше забелязан на снимачната площадка на „Клюкарката”. Но все още не е ясно каква ще бъде неговата роля в телевизионната драма.

Вижте фотогалерия:

Стилът на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли на корицата на Vogue, юни 2010

Блейк Лайвли на корицата на Vogue, февруари 2009