Водещата в сутрешния блок на Нова телевизия Ели Гигова категорично отказва да коментира нападките срещу нея от страна на уволнената Лора Крумова.

Щерката на оръжейния бос Николай Гигов се прави, че изобщо не е чула обвиненията на предшественичката си, че е напълно безпомощна пред камерата и че обикновено е напълно неподготвена за интервютата и въпросите й никога не са в контекста на разговора, пише blitz.bg.

Гигова опроверга слуховете, че не се разбирала с екранния си партньор Витомир Саръиванов и че той даже я нарекъл "тъпанарка".

"Много бързо се сработихме с него. Той е изключителен професионалист и в това няма никакъв спор. Освен това с него бързо си намерихме общи теми и извън тези, които дискутираме в предаването", обяснява Ели.

Сред най-коментираните теми за нея си остават тоалетите й и най-вече елегантните обувки. На въпрос на журналиста Георги Делчев, кой се грижи за дрехите й, тя обяснява:

"Имаме стилистка, която се грижи за това. Претенциозна съм, но тук нямам проблеми, защото с момичето се разбираме чудесно. Тя много добре усети моя вкус и винаги избира тоалети, за които нямам никакви забележки. Освен това ме улеснява, защото имам всички тоалети още в началото на седмицата. Обувките са мои, като ги комбинирам според тоалета."

Ели разказва също, че майка й дава оценки за външния й вид, а баща й по-скоро дава мнение за темите в предаването. И двамата се държат поощрително. Баща й гледа всеки ден сутрешния блок.

"Много му е рано, а той не е от най-ранобудните, и най-често хваща последната част на предаването. Различни са коментарите му, но няма определена реплика, която да казва след ефира", споделя тв водещата.