Според добре информирани източници, Алисия вече се утешава с ново гадже. Фолк певицата и непознатият мъж са засичани в заведения из центъра на столицата и според очевидци, демонстрирали доста близки отношения.

Засега певицата твърди, че е сама и няма нов мъж в живота й. Но като се има предвид, че доста дълго мълча за раздялата с Валери, която беше очевидна за всички, в скоро време може да поднесе приятна изненада за почитателите си, пише skandalno.net.

Припомняме:

Фолк певицата Алисия най-после потвърди, че с Валери Божинов не са заедно. От три месеца двамата официално са разделени, а играчът на „Парма” изживява страстен романс с плеймейтката Николета Лозанова. Изпълнителката потънала в дълбока депресия, след като бащата на детето й я изоставил.

Близки на футболиста разкриват, че спойката между Николета и футболиста е станала още през лятото. Първоначално двамата се натискали по столични и морски чалготеки, но след като отношенията им се задълбочили, Николета се преместила в дома на Валери в Парма.

Изоставената Алисия от няколко месеца избягва да се появява на публични събития и по светски партита, а участията й са сведени до минимум. Певицата от Вакарел се затворила в луксозния си дом в кв. Изток и се посветила на грижите за тригодишния Валери- младши.

Фолкаджийката е забранила на Валери Божинов да среща със сина си. Малък кръг от верни приятели и семейството на чалга звездата са единствените, които й помагат да превъзмогне тежката раздяла. Валери компенсирал Алисия за раздялата със скъпи имоти, а също обещал да плаща месечна издръжка от 10 000 хил. евро на сина си - Валери-младши.