Дълго пазената тайна за това кой ще води и оценява в „Bailando - сцена на мечтите”, е вече минало.

За пеещите и танцуващи участници, ще вдигат оценки Йорданка Христова, Васил Найденов и Нешка Робева - съобщават от пресотдела на Нова телевизия, предаде dir.bg.

Приятна изненада ще бъде и участието на харизматичната Татяна Лолова, която със сигурност ще внесе от неподправения си чар сред строгите и зорки погледи на останалите членове, познати с високите си изисквания.

Съставът на журито ще се променя всяка седмица на ротационен принцип, като оценяващите ще бъдат 3-ма на брой.

„Много е трудно да оцениш само таланта на тези хора. Зад тях стоят истински истории, които по някакъв начин, вътрешно всеки от нас преживява и би искал да сбъдне мечтите им. Все пак, това което ще трябва да оценим, е таланта им и наистина е много отговорно” - споделя Васил Найденов.

В нова роля като водещи ще се превъплатят Георги Мамалев и Стефания Колева.

Двамата актьори от Народния театър имат афинитет към забавното и развлекателното, и ще трябва да насочват емоционалната нишка между зрителите и участниците в Bailando.

Със съдействието на театъра продуцентите на предаването успяха да съчетаят сценичните участия на актьорите с тези в Bailando, за да не ощетят почитателите им в Народния.

Три дни преди старта на Bailando, имената на 24-те двойки, които ще се състезават, за да сбъднат една мечта, са окончателно известни. Те вече репетират с хореографите и музикалните педагози.

Сред участниците се говори, че Филип Аврамов и Параскева Джукелова са най-напреднали сред танцуващите и вече разработват хореографията за второто си представяне.

При пеещите се пази дискретно мълчание, относно уменията на известните, но самото присъствие на имена като Нели Рангелова, Кичка Бодурова, Свилен от Остава и Васил Петров е достатъчен критерий за качеството на изпълненията.

Ето и пълният списък с имената на популярните българи, участници в шоуто:

танцуващи: Таня Богомилова, Христо Калоферов, Параскева Джукелова, Евгения Раданова, Филип Аврамов, Ширин Местан, Любомир Ковачев, Дидо Мачев, Калина Крумова, Мая Бежанска, Сантра, Стефан и Владо от “Young BB”

пеещи: Кичка Бодурова, Иван Лечев, Васил Петров, Мира Радева, Свилен от „Остава”, Юлиян Константинов, Иво Инджев, Дидо от D2, Красимир Каракачанов, Нели Рангелова, Маргарита Михнева, Антон Радичев.

Припомянме:

„Bailando – сцена на мечтите” започва в 20:00 ч. 20 септември по „Нова телевизия”. Продуцентите са Old School Productions, които ще правят и "Истината за нас". Шоуто е компилация от две много популярни мексикански предавания – "Пей за мечтата си" и "Танцувай за мечтата си"; в родния вариант на шоуто обикновени хора ще пеят и ще танцуват в продължение на 3 месеца под ръка с популярни личности. Голямата награда този път няма да е нито кола, нито пари, нито апартамент, а сбъдване на съкровената мечта на участника!