Актьорът Робърт Патинсън е обсебен и луд по колата си.

Преди 2 дни като са били заедно с Кристен на ресторант, си взели храна за вкъщи, обаче се случил ужасен инцидент, една малка капка кетчуп паднала на седалката. Тогава Роб скочил на спирачките и изтичал веднага в близкия магазин като купил няколко почистващи кърпички и препарат.

В продължение на 10 минути той търкал и чистил петното, след което изчистил двете предни седалки. Кристен споделила това за LA Stars MGZ

Тя споделила и това, че е много притеснена за психическото състояние на приятеля си и потърсила обяснение защо толкова обгрижва автомобила си. Отговорът на Робърт бил кратък и не много мил: "Ти не можеш да разбереш" - казал Роб според списанието.

Автомобилът за него е бижу, това е рядък модел на Шеви Нова от 1963 година и е по-специален, защото воланът е поръчков и колата е била собственост на много важна личност.

Цената на точно този модел е около 80 хиляди долара като начална на търг. Любовта на Патинсън към колата е разбираема, но вманиаченото му държание е може би малко прекалено.