Как поп-фолк певецът Константин се подготвя за сватбата си? Защо се е разделил с Райна? Дрогира ли се наистина? Отговорите на тези и още други интересни въпроси, прочетете в едно наистина горещо интервю с Константин...

- Как се подготвяш за сватбата с Надя?

- Както всеки нормален човек. Действаме по покани, менюта, гости... Сватбата се прави за добро. Не ми е голямо вълнение, защото съм свикнал да бъда пред хора.

- Кои колеги сте поканили с Надя?

- В добри отношения съм както с по-старите, така и с по-новите колеги. Поканил съм гости от всички компании - Тони Стораро, Софи Маринова, Устата и много други от фирмата ни - Глория, Тони Дачева, Преслава, Галена, Мария, Андреа, Цветелина Янева...

- Последно кои ще са кумовете?

- Един мой много близък приятел от детството и неговата съпруга. Имат си детенце, обичат се. Имаме приятелство от 20 години. Той е сериозен човек - бизнесмен, често си ходим на гости и се забавляваме.

- Какво прави Надя, докато ти си на участия?

- Не знам... (смее се) Предполагам, че си почива...

- В какви отношения си с Райна? Говорят, че все още се обичате?

- В добри отношения сме. С каквото мога й помагам. Били сме 6 години заедно, нормално е да имаме някакви отношения и чувства по между си.

- Каква е причината за раздялата ви?

- Аз исках да си имам детенце и семейство, тя не беше готова за това. В последните две години взехме да изстиваме един към друг. Божа работа. Всеки си пое по неговия път.

- Мислите ли с Илиян и Борис Дали за още една песен?

- Много е логично и не смятаме за момента да правим втора песен. Нещата с "Палатка" вървят много добре. Разбирам, че в доста класации е на върха от седмици насам, което много ме радва.

- А мислиш ли за трети дует с Преслава?

- Мислили сме, но в момента има други неща, които са ми приоритет. Смятам, че трябва да дойде точния момент за такава песен.

- Кои песни от новия ти албум ще имат видеоклип?

- След сватбата смятам да направя клип на "Кажи ми" - една много хубава балада.

- А на "Бяло сладко"?

- Тя е емблематична за мен. Върви от 3-4 години. Ще видим... готвя и нови проекти.

- Как минава един твой ден, когато не си на участие...

- Не помня да е имало такъв ден. (смее се)

- Как реагираш на писаниците, че си наркоман и се дрогираш?

- Всеки има право да говори и пише каквото си поиска. Факт е, че нещата ми вървят и постигам целите си. Ако бях наркоман нямаше да мога да ходя по участия и погледа ми щеше да е друг. Едно време съм пробвал, но сега не ми отиват нито наркотици, нито изневери.

- За какво мечтаеш?

- Аз съм доста здраво стъпил на земята и мечтая за неща, които мога да постигна. Естествено човек трябва да се труди, за да постигне мечтите и целите си. Мечтая си първо да съм здрав и да бъда обичан от хората.

- Какво ще пожелаеш на читателите в HotNews.bg?

- Нека бъдем позитивни, нека повече се усмихваме и така ще живеем 100 години. Нека се радваме на успехите на другите и нека сме по-добри един към друг.